A început construcția celei mai moderne ferme de Black Angus din Satu Mare

Am început construcția fermei Angustos, fermă de vite Black Angus

Avem plăcerea de a vă informa că am demarat lucrările de construcție pentru cea mai modernă fermă de vite Black Angus din județul Satu Mare. Ferma are o capacitate anuală de creștere a 200 de viței din rasă pură, certificată 100% Black Angus, adusă din Irlanda. Prima producţie este preconizată abia în anul 2020. Ferma se ridică la o investiţie totală de 2.207.698 euro, fiind un proiect realizat din fonduri europene, cu dotări de ultimă generaţie atât pentru creşterea vitelor, cât şi pentru abatorizarea lor, totul gândit cu o grijă deosebită pentru mediul înconjurător.

A început construcția celei mai moderne ferme de Black Angus din Satu Mare

Am organizat un concurs, iată ce poți câștiga

Ferma Angustos va fi inaugurată în localitatea Sanislau, județul Satu Mare. Cei care își doresc o invitaţie specială la eveniment, trebuie să dea share paginii web angustos.ro, alături de un mesaj cu hashtag-ul #angustos. Pe lângă o invitaţie specială, câștigătorul concursului va primi şi un pachet de carne Black Angus, în valoare de 500 de lei, din prima producție a fermei. Pe 15 octombrie 2019 se va anunța câștigătorul. Mai multe detalii pe pagina noastră de Facebook.

Va fi o ocazie excelentă pentru cei care apreciază gustul deosebit al cărnii de vită Black Angus să deguste din specialităţi de calitate superioară.

Pentru că diferenţa dintre metişi şi rasă pură este observată imediat de cunoscători şi chefi, Angustos pune la dispoziţia clienţilor săi actele doveditoare care garantează provenienţa animalelor şi certifică rasa pură, din Irlanda, a vitelor Black Angus din fermă.

A început construcția celei mai moderne ferme de Black Angus din Satu Mare

Preparate tradiţionale, tehnologie de ultimă generaţie

Ferma Angustos din Sanislau dispune de cele mai moderne sisteme de management al deşeurilor, dar şi de panouri solare, pentru a proteja mediul înconjurător de efectele poluării şi pentru a le asigura bovinelor condiţii de top pentru o dezvoltare armonioasă, fără stres.

Totodată, abatoarele moderne ale fermei de Black Angus permit tranşarea şi prelucrarea cărnii în siguranţă, lucru certificat şi de specialiştii în controlul calităţii care verifică fiecare pas de producţie şi lasă să ajungă pe raftul magazinului de desfacere doar cele mai bune produse.

Carnea este cât se poate de curată, fără aditivi sau agenţi artificiali de creştere, asta pentru că vitele din ferma Angustos primesc doar furaje 100% naturale, fără chimicale, hormoni sau antibiotice.

Toate aceste lucruri pot fi verificate uşor de clienţii interesaţi să urmărească trasabilitatea cărnii de vită Black Angus, întrucât ferma Angustos doreşte o politică transparentă faţă de cumpărători şi le prezintă fiecare etapă de producţie, de la creştere până la abatorizare, pentru a le demonstra calitatea superioară a cărnii.

Cu atât mai mult cu cât clienţii vor susţine economia locală prin magazinul de desfacere al fermei, unde toate produsele sunt la preţuri mult mai mici decât cele impuse de alţi producători.

A început construcția celei mai moderne ferme de Black Angus din Satu Mare

Trasabilitatea produselor, uşor de verificat

Angustos îi tine la curent pe toţi cei interesaţi de stadiul lucrărilor şi primele producții de carne de vită Black Angus chiar pe site-ul propriu, vă puteţi abona și la newsletter sau puteţi. Totodată, cei interesați pot urmări pagina de Facebook Angustos.ro.

Tot aici pe site găsiți informații legate de fiecare sortiment de carne Black Angus şi modul de preparare adecvat pentru fiecare în parte, lucru esențial pentru a putea obține gustul şi frăgezimea ideală, indiferent de rețetă. Acestea sunt descrise în detaliu la secţiunea sortimente de vită Black Angus.

Alte detalii despre cele mai bune moduri de gătire sau sosurile care merg de minune cu carnea de vită Black Angus veţi găsi în secțiunea noastră de blog.

Nutriţioniştii recomandă consumul de carne Black Angus chiar de două sau trei ori pe săptămână, având cu 30% mai puţin colesterol decât celelalte cărnuri de vită şi un aport mai bogat de vitamina B, D dar şi magneziu, fier şi zinc, elemente foarte importante pentru o dezvoltare sănătoasă a oaselor şi a musculaturii.

A început construcția celei mai moderne ferme de Black Angus din Satu Mare

A început construcția celei mai moderne ferme de Black Angus din Satu Mare

Carnea de vită Black Angus este, din păcate, un aliment trecut adesea cu vederea de cumpărătorii români, deşi este net superioară şi apreciată de iubitorii de delicatese din întreaga lume.

Ferma Angustos speră ca, odată cu deschiderea producţiei în judeţul Satu Mare, să îi ajute pe localnici să descopere gustul de neegalat al cărnii Black Angus şi să facă diferenţa între mâncărurile obişnuite care conţin carne de vită şi preparatele A la Carte din bovinele Black Angus.

1 răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *