De ce preferă resturantele carnea Black Angus

De ce preferă restaurantele carnea de vită Black Angus? 

Fermierii care se ocupă de creșterea vitelor Black Angus sunt foarte mândri de această rasă, mai ales de  integritatea cărnii sale, de calitatea excepțională dată de caracteristicile ei în ceea ce privește marmorarea. În prezent s-a observat o creștere a cererii consumatorilor, a comercianților cu amănuntul, dar și a restaurantelor care folosesc carne de vită Black Angus.

Satisfacerea consumatorilor este primul lucru urmărit atât de producători, cât și de comercianți sau restaurante, pentru ca afacerea lor să aibă succes. Ei promovează în general un mesaj coerent, produsul să garanteze siguranța, prospețimea și nivelul ridicat de calitate. Atunci când oferi mereu un produs de calitate se construiește loialitatea consumatorilor și astfel vânzările au succes. Însă totul se rezumă la sursa cărnurilor de vită. O sursă bună va oferi mereu un plus de valoarea oricărei afaceri.

Ai gustat vreodată un steak preparat din carnea acestei rase? Este o diferență pe care o sesizează majoritatea consumatorilor de carne de vită și asta au înțeles-o până și restaurantele de top din întreaga lume. Fiecare sortiment de carne de vită Black Angus are nutrienți importanți pentru sănătate și colesterol redus fie că e vorba de vrăbioară, mușchi tenderloin, coaste superioare sau inferioare, antricot, cotlet cu os, capac, garf, nuca, chiulotă, rasol cu os și altele.

De ce aleg restaurantele să folosească carnea Black Angus?

Carnea de vită Black Angus este de calitate, are o aromă specială, este o carne fină, suculentă, pe care o apreciază oamenii. Carnea se remarcă prin aspectul marmorat deosebit, creat de fâșiile de grăsime intramusculară, care oferă o aromă specială și un gust delicios. Carnea se menține umedă dacă este preparată la temperaturi foarte mari, gustul ei va fi mai bun și aroma mai bogată. 

Multe restaurante folosesc această carne Black Angus pentru că este de calitate, are marmorarea frumoasă care produce o aromă și o savoare superioară. De ce aleg clienții restaurantelor această carne? Pentru că are o aromă specială, un gust extraordinar și o textură deosebită. Este o carne cu adevărat excelentă. 

Când vine vorba de calitate lucrurile încep cu aprovizionarea, restaurantele aleg mereu un furnizor de încredere. Întotdeauna se verifică proveniența produsului, carnea trebuie să fie certificată Black Angus și să aibă  cea mai bună aromă și savoare, acestea fiind date de marblingul cărnii.

Cumpără carnea direct de la sursă

O carne proaspătă, cu un marbling deosebit pentru un gust care te lasă fără cuvinte, o găsești la ferma ANGUSTOS. Datorită hrănirii cu furaje naturale și a unuia dintre cele mai modern  abatoare din România, care respectă standarde înalte de calitate, îți oferim o carne care îți aduce un aport de vitamine și minerale pentru o sănătate mai bună. O poți cumpăra pentru că este aproape, este mereu proaspătă, iar livrarea se face în condiții de igienă maximă,. Astfel, ai avantajul de a beneficia de toți nutrienții din această carne, ce nu se pierd ca în cazul unui transport lung (se evită astfel și riscul alterării produsului).

Puteți cumpăra acest tip de carne la ferma ANGUSTOS pentru a susține economia locală, fermele locale și pentru a avea o carne proaspătă cu multe beneficii pentru sănătate: 

  • Are colesterol scăzut, acizi grași Omega-3, proteine bune
  • Este bogată în vitamine și minerale – Zn, Fe, Mg
  • Conține peste 2,5 μg vitamina B12, peste 0,5 μg vitamina B6, peste 2,5 mg Fe care se absoarbe ușor în organism, peste 4 mg Zn, aproximativ 7 IU vitamina D, peste 20 mg Mg.  

Carnea de vită Black Angus de la ferma ANGUSTOS este gustoasă! Această carne depășește cu siguranță așteptările celor care au restaurante și care folosesc carne de vită în preparatele culinare. Majoritatea se concentrează pe 4 caracteristici importante când vine vorba de carnea de vită: gust, calitate, aspect, consistență. 

Vă așteptăm la ferma Angustos din Sanislău pentru a vă convinge că aveți la îndemână o carne mereu proaspătă, gustoasă, dar mai ales sănătoasă.

0 RĂSPUNSURI

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns